THERAPY SPACE

ΤΗΛΕ-ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ONLINE

Σε μία εποχή όπου οι δια ζώσης συνεδρίες περιορίζονται με γνώμονα τη σωματική μας υγεία, το Therapy Space διασφαλίζει την εγγύτητα και τη ψυχική σας φροντίδα από την ασφάλεια του χώρου σας. Σωματικά προβλήματα υγείας μπορεί να επηρεάζουν τη δυνατότητά σας για μετακίνηση. Τώρα οι σωματικές – κινητικές δυσκολίες δεν αποτελούν πια εμπόδιο για την πρόσβαση στο θεραπευτικό δωμάτιο.

IMG_6054

#about_us

Therapy Space

Η ιδρυτική ομάδα του TherapySpace αποτελούμενη από επιστήμονες ψυχικής υγείας  σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό της χώρο!

Σκοπός μας είναι το TherapySpace να αποτελέσει σημείο αναφοράς για θεραπευτές και θεραπευόμενους, μέσω της διαδικτυακής παροχής υπηρεσιών ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής, επιμορφωτικών σεμιναρίων και εποπτείας. Συνδεθείτε με τον ψυχολόγο σας άμεσα από όπου και αν βρίσκεστε προγραμματίζοντας εύκολα τις συνεδρίες σας σε μια διαδικτυακή θεραπεία πιο προσιτή, βολική και διακριτική από ποτέ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

   Ως επαγγελματίες ψυχοθεραπευτές αλλά και ως θεραπευόμενοι γνωρίζουμε ότι η πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας δεν είναι πάντα εύκολη. Συνθήκες όπως, ο απομακρυσμένος τόπος κατοικίας, ο μειωμένος ελεύθερος χρόνος, η δυσκολία στη μετακίνηση μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικούς παράγοντες για την επιλογή μας να ξεκινήσουμε ψυχοθεραπεία την περίοδο που την έχουμε ανάγκη.

   Το Therapy Space παρέχει μόνο εξειδικευμένους θεραπευτές με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, που επιλέγονται μέσα από αυστηρά κριτήρια, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Μέσα από την πλατφόρμα μας σας δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχετε ακόμα και ανώνυμα, χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο και έναν εικονικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μια διαδικτυακή θεραπεία με πλήρες απόρρητο και εμπιστευτικότητα.

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ THERAPY SPACE

Ελάτε να βρούμε τον κατάλληλο για εσάς ψυχοθεραπευτή ανάμεσα σε πληθώρα πιστοποιημένων έμπειρων επαγγελματιών.